Syyskauden 2018 ratsastuspaikat myynnissä Hopotissa!

SYYSKAUSI 2018

Syyskauden ratsastuspaikat ovat myynnissä jo Hopotissa!

Mikäli tarvitse apua syyskauteen liittyvissä asioissa, niin ole yhteydessä sähköpostitse laura.nyman@niihamariding.fi

Tuntikalenteria pääset selaamaan täältä.

SYYSKAUDEN TUNTIKALENTERI

SYYSKAUSI 2018 hinnasto ja ehdot

Hyvä tietää

Syyskauden kesto 6.8- 29.12.2018

Syyskaudella ei ole ratsastustunteja

 • Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018
 • Jouluna 24.-26.12.2018

Pyhäinpäivänä 3.11 ratsastustunnit pidetään viikkokalenterin mukaisesti.

Ratsastusmahdollisuudet ja hinnasto:

 

Vakioratsastuspaikka kausihinnoittelulla

Vakiopaikka syyskauden ratsastuskalenterista on edullisin ja joustavin harrastusvaihtoehto syyskauden aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on varattuna haluamaasi ryhmään vakiopaikka jokaiselle syyskauden viikolle. Syyskauden kesto on 6.8- 29.12.2018. Tänä aikana pystyt peruuttamaan ja rästimään korvaustunnit kauden sisällä muilla vapailla tuntipaikoilla miten sinulle parhaiten sopii.

Kausi varataan kokonaisuudeksi kerrallaan Hopoti -järjestelmän kautta. Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa, kuten murtumat, katsotaan korvausmenettely asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti (lääkärin sairauslomatodistusta vastaan). Muussa tapauksessa maksettua kausimaksua ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken syyskauden.

Ratsastustuntien hallinnointi (peruutukset ja korvaustuntien varaamiset) tehdään Hopotin kautta.

Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin.

Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoita peruutus klo 9 mennessä osoitteeseen laura.nyman@niihamariding.fi tai tekstiviestillä 040 552 4753. Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä.

Vakiopaikka kausihinnoittelulla:

 • 1 kertaa viikossa ratsastava 34€/h
 • 2 kertaa viikossa ratsastava 32€/h
 • 3 tai useammin viikossa ratsastava 30€/h
 • Alennus lasketaan saman talouden sisällä olevien ratsastajien kesken

Halutessasi vakioratsastuspaikan kausimaksut voidaan maksaa kaikilla Hopotin tarjoamilla maksutavoilla tai myös kausipaikka voidaan jakaa korottomiin maksujaksoihin (käyttäessäsi verkkomaksua, Huom. tällä maksutavalla pystyt muokkaamaan/ rästimään vain maksettuja ratsastustunteja ja seuraava erä tulee olla maksettuna Hopotin kautta viikkoa  ennen seuraavan jakson alkua. Mikäli maksua ei suoriteta, niin paikka vapautuu loppukauden osalta seuraavalle ratsastajalle):

1- 2 kertaa viikossa ratsastava 1-3 erässä

3 kertaa tai useammin viikossa ratsastava 1-5 erässä

Halutessasi maksaa useammassa kuin yhdessä erässä ota yhteys Lauraan (laura.nyman@niihamariding.fi)

 

Mikäli ratsastat 2 tai useammin viikossa, ole yhteydessä Lauraan sähköpostitse laura.nyman@niihamariding.fi ennen maksua Hopotin kautta ja ilmoita seuraavat asiat:

 • Mikä on ensisijainen toive vakioryhmäksi
 • Kuinka monta viikkotuntia saman talouden sisällä tulee viikkotunneiksi
 • Ketkä ratsastajat mahdollisesti kuuluvat samasta perheestä perhealennukseen

Näillä tiedoilla säädämme käyttäjätilisi asetukset siten, että esimerkiksi perhealennukset ovat käytössäsi ennen maksua Hopotin kautta. Mikäli Hopotin maksun kanssa tulee jotakin haastetta asetuksien jälkeen, niin ole ystävällisesti suoraan yhteydessä Lauraan, jotta asia saadaan ratkaistua.

Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan tai hankkia Green Card-jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa. Suosittelemme liittymistä Tampereen Ratsastusseuraan.

Kausipaikan viimeinen mahdollinen lunastuspäivä Hopotissa on 6.8-11.8 riippuen ratsastuspäivästä, tämän jälkeen kausipaikkoja ei enää myydä.

Kausipaikkojen ratsastuskerrat:

 • maanantai 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 6.8. klo 13.00)
 • tiistai 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 7.8 klo 13)
 • keskiviikko 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 8.8 klo 13)
 • torstai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 9.8 klo 13)
 • perjantai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 10.8 klo 13)
 • lauantai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 11.8 klo 8)

 

Ratsastuspaikka tallikortilla (säännöllinen kymppikortti)

Toinen harrastusmahdollisuus on ostaa haluamalleen ratsastustunnille tallikortti, jota kutsutaan tuttavallisemmin kymppikortiksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on varattuna haluamallesi tuntipaikalle 10 kertaa ratsastuspaikka peräkkäisillä ratsastusviikoilla. Tallikortti on voimassa ostohetkestä 3 kuukautta, eli sinulla on mahdollisuus olla kaksi kertaa poissa ratsastustunnilta, mutta suosittelemme aina heti peruutuksen sattuessa varaamaan mahdolliset rästikerrat kuntoon ennen kuin tallikortin voimassaoloaika umpeutuu.

Tallikortin hinta on 360€ (10 ratsastuskertaa, tallikortti voimassa ostohetkestä 3 kuukautta). Tallikortti lunastetaan suoraan Hopotista. Tähän tallikorttiin ei saa perhealennusta.

Ratsastustuntien hallinnointi (peruutukset ja korvaustuntien varaamiset) tehdään Hopotin kautta.

Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin.

Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoita peruutus klo 9 mennessä osoitteeseen laura.nyman@niihamariding.fi tai tekstiviestillä 040 552 4753. Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä.

Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa, kuten murtumat, katsotaan korvausmenettely asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti (lääkärin sairauslomatodistusta vastaan). Muussa tapauksessa maksettua tallikorttia ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken kortin voimassaoloaikana.

Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan tai hankkia Green Card-jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa. Suosittelemme liittymistä Tampereen Ratsastusseuraan.

 

Joustava tallikortti

Kolmas harrastusmahdollisuus on ratsastaa joustavalla tallikortilla omien aikataulujen mukaisesti vapailla tuntipaikoilla. Tämä tallikortti sopii hyvin esimerkiksi vuorotyöläisille tai ratsastajille, jotka eivät pysty sitoutumaan yhteen tiettyyn vakioaikaan.

Joustavan tallikortin hinta on 152€ (4 ratsastuskertaa, tallikortti voimassa ostohetkestä 2 kuukautta). Tallikortti lunastetaan suoraan Hopotista. Tähän tallikorttiin ei saa perhealennusta.

Suosittelemme ratsastajan liittymään SRL:n jäsenseuraan, kuten Tampereen Ratsastusseuraan tai lunastamaan Green Card-jäsenyyden vakuutusturvan vuoksi.

 

Muut harrastusmahdollisuudet

 • Sopimuksen mukaan pidämme omille ryhmille ratsastustunteja ja kursseja, pyydä tarjous!
 • Sopimuksen mukaan valmennustunnit 100€/h per ratsastaja (ratsastuksenopettajat Maiju Liehu ja Päivi Arvio)
 • Sopimuksen mukaan yksityistunnit 70€/h per ratsastaja (ratsastuksenohjaajat Aleksandra Uusitalo ja Essi Kaila)
 • Kiinnostaako kilpaileminen? Niihama Riding kisatiimiin pääsee mukaan, kun ratsastajalla on kaksi vakioviikkotuntia kaudella, yhteyshenkilö Maiju Liehu maiju.liehu@niihamariding.fi . Kisatiimiläisillä kahden viikkotunnin lisäksi omia extratreenejä edullisempaan tuntihintaan.
 • Tampereen Ratsastusseuran seuravalmennuksiin (este ja koulu) mahdollisuus osallistua ratsastuskoulun oppilailla, joilla on kaksi vakioviikkovuoroa kaudella. Kesken kauden ei ole mahdollisuutta osallistua TRS:n seuravalmennuksiin.

 

Maksutavat

Vakioratsastuspaikka kaudeksi ja muut tallikortit ostetaan Hopotin kautta. Käyttäessäsi allaolevia maksutapoja suoraan Hopotin kautta ostaessasi koko kauden kerralla, saat näkyviin koko kauden ratsastustunnit ja pääset rästimään niitä joustavasti koko kauden aikana. Viimeinen kauden ratsastuspäivä on 29.12.2018.

Käytössä ovat kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut, yleisimmät korttimaksut sekä erämaksut 3–24 kuukauden maksuajalla. Käytettävissä olevat maksutavat näet tapahtumaa varattaessa Hopotista.

Hopotin verkkomaksukumppanina toimii Maksuturva Group Oy, joka on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja.

Alla lisätietoja eri maksutavoista.

Suomalaisten pankkien verkkomaksut

Pankkien verkkomaksuihin kirjaudutaan pankin omilla tunnuksilla ja maksu tapahtuu välittömästi. Pankkien verkkomaksuissa ei lisäkuluja.

 • Aktia
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Nordea
 • Oma Säästöpankki
 • Osuuspankki
 • POP Pankki
 • S-pankki
 • Säästöpankki
 • Ålandsbanken

Yleisimmät korttimaksut

Korttimaksuissa on käytössä turvalliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode palvelut, joissa ostohetkellä todennetaan maksun molemmat osapuolet.

 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard

Erämaksut

Erämaksut mahdollistavat maksun jakautumisen pidemmälle ajalle 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukauden maksusuunnitelmalla. Laskut toimitetaan valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai postilla kuukausittain. Myös maksusuunnitelmaa voi helposti vaihtaa lyhyemmäksi ja maksun voi lyhentää halutessaan vaikka kerralla loppuun. Palvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy ja luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy. Tarkemmat maksusuunnitelmat ja -sopimukset näet tuntia varatessa ja lisätietoja erämaksusta saat Lindorffin sivuilta.

Muut maksutavat osana kausipaikan tai tallikortin hintaa

Huomioimme muina maksutapoina myös:

 • Smartum liikuntasetelit
 • Tyky liikuntasetelit /online
 • E-passi
 • Edenred
 • Eazybreak
 • Maksusitoumukset

Mikäli haluat maksaa näillä osana kausi- tai tallikorttien maksussa, ota yhteyttä Lauraan sähköpostitse laura.nyman@niihamariding.fi ennen maksua Hopotin kautta. Kerro samalla muun maksutavan arvo, niin pystymme laittamaan loppusummaa varten maksuasetuksesi kuntoon Hopotissa.

(Esimerkiksi jos haluat kausipaikkaa maksaa smartum liikuntaseteleillä 400€ arvosta, niin loppusumma kauden maksusta menee Hopotin kautta.)

Tervetuloa ratsastamaan!