Niihama Riding // Ponikoulu Ridis //

Tervetuloa lasten omaan Ponikoulu Ridikseen!

Ponikoulu Ridis on tarkoitettu kaikille lapsille, ja vanhemmille, joilla ei ole vielä kokemusta hevosista ja poneista, tai on vain hieman kokemusta. Meillä vanhempi on tervetullut harrastamaan lapsen kanssa tarvittaessa lapsen tukena ja turvana, ja samalla myös oppimaan hevosista.

Ratsastus ja ponien hoito on mitä monipuolisempi harrastus. Hevosten ja ponien parissa unohtuu arjen kiireet, ja niiden kanssa toimiessa oppii kärsivällisyyttä sekä pitkäjänteisyyttä. Onnistumiset hevosten ja ponien parissa lisäävät itseluottamusta, ja parhaimmillaan harrastus on sekä haastavaa että palkitsevaa! Hevosen selässä paranee ratsastajan tasapaino ja koordinaatiokyky, ja hevosista ja poneista saa itselleen uusia ystäviä, muista kanssaharrastajista puhumattakaan. Tallilla olemme kaikki kavereita keskenämme!

Ponikoulu Ridiksen ajatuksena on tuoda ratsastusharrastusta yhä useamman perheen saavutettavaksi, huolimatta siitä, onko hevosista kokemusta jo ennestään. Haluamme levittää ratsastuksen ilosanomaa niin, että mahdollisimman moni lapsi pääsee kokemaan kuinka huikean hienoja eläimiä ponit ovat. Ridiksessä harrastaminen on helppoa ja turvallista. Meillä opettajina toimivat ammattilaiset, joilla on kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Ponit ovat kokeneita ja koulutettuja, samoin myös ponien taluttajat talutusratsastuksessa.

Ponikoulu Ridiksessä löytyy kaikenikäisille lapsille erilaista tekemistä ponien parissa. Ihan pienet lapset 2 vuotiaista alkaen voivat osallistua 20 minuutin mittaiseen nappulatalutukseen, jossa tutustutaan poneihin eläimenä ja kokeillaan ratsastamista taluttajan kanssa. Hieman vanhemmille lapsille on 30 minuutin ja 45 minuutin mittaisia ponitunteja. Järjestämme myös säännöllisesti poniklubipäiviä, missä harjoitellaan ponien hoitamista ja puuhataan ponien kanssa.

Ponikoulu Ridiksessä pääset osallistumaan :

  • Tutustumaan poneihin ja tallielämään poniklubi tapaamisissa, myös vanhemmat tervetulleita mukaan!
  • Ponien hoitokursseja, joissa opetellaan ja tutustutaan ponien hoitoon, tallisääntöihin, harjoitellaan taluttamaan poneja. Mahdollisuus myös hoitokurssilla suorittaa SRL:n minimerkki.
  • Omia teemapäiviä: mm. leikkitunteja, poniagilityä, kärryajelua, keppihevoskilpailuita.
  • Aloittamaan hevosharrastuksen helposti ja turvallisesti.
  • Ihanat ja suositut ponisynttärit järjestyvät toiveiden pohjalta.

Ponikoulu Ridiksen tunneille pääset ilmoittautumaan näppärästi suoraan varausjärjestelmä Hopotin kautta. Kirjaudu ensin järjestelmään, ja tykkää tallistamme ”Tampereen Ratsastuskeskus”. Tämän jälkeen näet Ponikoulu Ridiksen tarjonnan ”Poni” -kalenterista. Jokaista tuntia klikkaamalla näet tunnin sisällön, ja yleisiä ohjeita. Tunnit maksetaan varauksen yhteydessä, eli ei muuta kun varattu aika itselle ylös ja tallille! Jos herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme, laura.nyman@niihamariding.fi.

Tulevia tapahtumia ponikoulussa:

Tiistaina 21.8 Poni-iltapäiväkerho klo 17-18.30

Torstaina 23.8 Poniklubi klo 17.30-18.30

Perjantaina 24.8 Keppihevostunti, maastoretki klo 16-17

Elokuun tarjouksena nappulatalutukset kolme kahden hinnalla!

www.hopoti.com