Koronatiedote 26.2.2021

KORONATIEDOTE 26.2.2021

Niihama Riding Oy on avoinna toistaiseksi normaalin kausisuunnitelman mukaisesti. Seuraamme Suomen koronatilannetta sekä aluehallintoviraston ohjeita siitä, miten tulevien viikkojen erityistoimenpiteet vaikuttamaan toimintaamme. Infoamme ratsastuskoululaisia mahdollisista muutoksista kevään aikana.
Uuden tartuntatautilain mukaan asiakkailla on oltava mahdollisuus pitää vähintään 2m etäisyys muihin asiakkaisiin. Ratsastuskoulullamme on tehty toimenpiteitä viruksen leviämisen torjumiseksi. Tallillamme on katettua tilaa harrastamista varten yli 5000m2, joten kävijöille riittää hyvin tilaa ja reilusti yli kahden metrin turvavälit tulevat luonnollisesti säilymään jo hevosia käsitellessä. Tallin keskellä olevalla pesukarsinatilassa saa olla hoitamassa ratsuja maksimissaan 5 ihmistä (yksi jokaisessa pesukarsinassa ja yksi tarvittaessa keskitilassa).
Toivomme ratsastuskoululaisten noudattavan seuraavia toimenpiteitä:
– Tulethan ratsastamaan vain täysin terveenä.
– Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta – pese kädet tullessa ja lähtiessä ja käytä käsidesiä.
– Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä tallissa kuljettaessa. Käytäthän maskia tullessa ja lähtiessä, myös ratsastustunnille mennessä ja poistuttaessa hevosenhoidon loppumiseen saakka. Ratsastaessa maskin käyttö on vapaaehtoista.
– Pidäthän kahden metrin turvavälin muihin ihmisiin koko käyntisi ajan.
– Maneesien katsomotilat (ei katsojia katsomoihin), ratsastuskoulun aulan tilat ovat toistaiseksi suljettu.
Toistaiseksi avustettavien ryhmien, kuten ponitalutus, minialkeet- ja minijatkokurssilaiset avustajien kanssa mennään nykyisen käytännön mukaan (oman perheen sisältä tai tallin puolelta terve avustaja mielellään maski kasvoilla) ja tarvittaessa myöhemmin näihin tehdään muutoksia.