Myynnissä Käpy

Myydään pikkuponi ruuna Little Star (Käpy)

Rek.nro 528016100000873, synt.2012 He B/A Re 70-80cm

Säkäkorkeus noin 130cm.

Kiltti hoitaa ja käsitellä.  Ratsastaessa vaatii napakan C/B- He B tasoisen ratsastajan, ei alkeisratsu. Kisatilanteita jännittää ja siinä esiintyy kevätjuhlaliikkeitä vielä. Muutoin ratsastaessa perusreipas, hieman pilkettä silmäkulmassa oleva kaveri, mutta ei varsinaisesti mikään tuhma.

Tiettävästi terve, ei ole sairastellut meillä oloaikana. Tarhaa suuressa ruunalaumassa ja on siellä puuhakas, sekä leikkisä.

Rokotettu, raspattu, vuoltu, madotettu ajallaan.

Hinta 6000€ sis alv.

Myynnissä Nina

Myynnissä pikkuponitamma Tunja’s Nina 528018020062189

synt. 2006, säkäkorkeus noin 140cm

Sopii erinomaisesti koulumestariksi junioriratsastajalle tai pienelle aikuiselle, jonka vartalonhallinta ja istunta on tasapainoinen ja ratsastustaso vähintään He B. Hyppää, mutta emme myy varsinaisesti esteponiksi, vaan osaaminen on kouluratsastuksessa.

Kiltti hoitaa ja käsitellä. Tarhaa laumassa.

Videoita saatavilla wa 040 552 4753 Laura Nyman

Hp. 6400€ sis. alv

Myynnissä Papu

Myynnissä latvialainen ihana pikkuponi nimeltään Papu (Pupa, synt. 2009).
Papun säkäkorkeus kotimittauksella noin 98cm ja toimii tällä hetkellä ratsastuskoulun opetusponina talutusratsastuksesta- he C tason tunneilla. Toimii siinä hommassa moitteetta ja myydäänkin surumielin vain sen vuoksi, ettei valitettavasti ole tarpeeksi hänelle sopivan kokoisia ratsastajia. Hyppää pieniä esteitä, maastossa olemme käyneet taluttaen kävelypolkuja pitkin. Papulla voi myös ajaa. Perusreipas ratsastettava ja jarrut löytyy. Ratsastaessa asiallinen, ei pukittele tai ryöstä. Kiltti hoitaa ja käsitellä. Papu tarhaa moitteetta suuressa tammalaumassa. Tiettävästi terve, mutta lihava. On rokotettu, vuoltu, madotettu, raspattu ajallaan. Ei ole läheisriippuvainen.
Ei tiedossa kesäihottumaa tai muutakaan herkkyyttä. Toissakesänä on laiduntanut, viime kesänä ei. Ratsastusvideota ei ole, mutta käsittely ja juoksutusvideot mahdollista saada wa/messenger. Papuun saa tulla tutustumaan ja ratsastamaan, niin nähdään olisiko hän teidän uusi sydänkäpynen 😊
Hinta 3000€ sis. alv
Yhteydenotot Laura Nyman 0405524753
laura.nyman@niihamariding.fi

Koronatiedote 10.3

Koronatiedote 10.3

Vallitsevan tilanteen vuoksi tulemme porrastamaan ratsastustunteja 11.3 alkaen- maaliskuun loppuun. Porrastus tulee vaikuttamaan ratsastustunteihin siten, että osan tuntien kellonaika, kohdennettu ratsuryhmä tunnille tai ryhmän opettaja voi vaihtua siirron ajaksi. Tämä on harmillista, mutta toivottavasti ymmärrätte tilanteen. Tarkistakaa oma tuntitilanteenne Hopotista.

Pyrimme pitämään käynnissä poikkeusaikana suunnitelman mukaiset kausitunnit.
Lauantain ponitalutukset perutaan maaliskuun osalta.
Käynnissä olevat minialkeet – ja minijatkokurssit, sekä aikuisten alkeisryhmä jatkavat muutaman avustajan ja opettajan johdolla. Ryhmät tekevät tilanteen vaatiessa hevostaitojen oppimista käytännöntehtävillä ratsastuksen sijaan.
Suunnitellut 15.3 alkavat uudet minialkeet- ja minijatkot siirtyvät aloitukseen huhtikuulle.

Tallille saa tulla Hopotin listoilla oleva ratsastaja hoitamaan ja varustamaan omaa ratsuaan ennen ja jälkeen tunnin. Junnuilla, jotka tarvitsevat apua ratsujen laitossa, voi olla yksi täysi-ikäinen terve aikuinen mukana tarvittaessa, suosittelemme aikuiselle kasvomaskin käyttöä.
Muu tarpeeton oleskelu tallilla kielletty.
Tallin aulatila on suljettu, ei odottelua tai kokoontumista siinä.
Kyytejä odotetaan parkkialueella.
Maneesinkatsomot ovat suljettuja.
Ratsastustunnille saapuvat ratsastajat saavat tulla maneesille 5min. ennen tunnin alkua.
Tallilla ja maneesilla suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Ratsastaessa maskin käyttö vapaaehtoista.

Tulethan tallille vain terveenä, muistakaa hyvä käsihygienia pesemällä kädet tai käyttämällä käsidesiä. Muuten suosittelemme olemaan tallilla hanskat kädessä.

Pesukarsinoilla saa olla maksimissaan viisi henkilöä.

Käyttäkää kuolainten pesuun kolmea vesipistettä (aula, pesukonehuone, huoltokäytävä), jotta pystytte turvallisesti välietäisyyksillä hoitamaan kuolaintenpesun.

Satulahuoneessa käydään pikaisesti hakemassa tarvittavat varusteet ja hoidetaan oma ratsu ensisijaisesti karsinassa, joka jo luonnostaan tuo teille turvaetäisyydet.

Kiitos ymmärryksestä ja ratsastamiseniloa kevääseen poikkeusajasta huolimatta!