Kevätkausi 2020

Nykyisillä kausiasiakkailla etuosto-oikeus kevään kausipaikkoihin tiistai 19.11 asti, keskiviikkona 20.11 kevätkausi aukeaa myyntiin avoimeksi kaikille.

KEVÄTKAUSI 2020

Tervetuloa ratsastamaan kevätkaudelle!
Kevätkauden kesto on 2.1. – 18.6.2020.
Kevätkauden tuntitarjonta on esillä Hopotissa.
Hinnasto kausipaikalla ratsastavalla on:
• 1 ratsastustunti 34€/h
• 2 ratsastustuntia saman talouden sisällä 32€/h
• 3 tai useampi ratsastustunti saman talouden sisällä 30€/h
• Ilmoitathan varauksen jälkeen saman talouden sisällä olevat ratsastajat, niin huomioimme alennuksen viimeiseen maksuerään (laura.nyman@niihamariding.fi)

Ryhmäkoko tunneilla on 8 ratsukkoa.

Kevätkaudella 2020 ratsastuksenopetuksesta vastaavat seuraavat opettajat:

· Marja Tetri-Rantanen, Ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto MASTER

· Taina Sarvikas, Ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto MASTER

· Milja Luostarinen, Ratsastuksenopettaja

· Päivi Arvio, Ratsastuksenopettaja (opiskelee erikoisammattitutkintoa MASTER)

· Jonna Äikäs, Ratsastuksenohjaaja

· Eeva Honkala, Ratsastuksenohjaaja

Kausipaikka varataan maksamalla varauksen yhteydessä varausmaksu 25€, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Loppukausi on mahdollista maksaa 1-5 erässä, asiakas valitsee itse erien määrän ilmoittautuessaan kausipaikalle. Mahdollinen perhealennus huomioidaan viimeisessä maksuerässä. Mikäli maksat kausipaikan yhdessä erässä ja sinulla on oikeus perhealennukseen, saat alennuksen tallikortin muodossa Hopotiin käytettäväksi.
Kausipaikalla ratsastavalle talli huolehtii, että asiakkaalla on varattuna ratsastustunti haluamalleen kausipaikan tunnille koko kevätkauden ajan. Mikäli asiakas peruu tuntinsa Hopotissa peruutuskäytäntöjen mukaisesti on korvaava ratsastustunti rästittävä kevätkauden aikana vapailla tuntipaikoilla.
Jos asiakas joutuu olemaan paljon poissa varaamaltaan kausipaikaltaan, suosittelemme ennemmin ratsastamaan irtotuntipaikoilla. Rästitunteja ei voi siirtää kaudesta toiseen.

Huomiothan, jotta saat rästitunnin, on peruutus tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Kevätkauden ensimmäisen viikon loppuun asti kauden peruutuskäytännöksi on merkitty ”ei peruutusoikeutta” jotta vältytään päällekkäisiltä kausipaikkavarauksilta. Ensimmäisen viikon jälkeen peruutusoikeus korjataan ”24h” asetukselle.
Jos olet kauden ensimmäisellä viikolla poissa, talli tekee puolestasi peruutuksen, ilmoitathan tästä sähköpostilla Lauralle, laura.nyman@niihamariding.fi.

Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoitathan peruutuksen kello 9 mennessä tekstiviestillä 040 552 4638. Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä.

Rästitunteja ei voi käyttää valmennustunneille, rataharjoituksiin tai muihin extratunteihin.

Mikäli asiakas on kesken kauden estynyt ratsastamaan, kuten pitkäkestoiset sairastumiset ja muutto paikkakunnalta toiselle, nämä katsotaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Mikäli asiakas varaa kausipaikan kesken kauden on tuntihinta 36€/h loppukauden osalta, ei mahdollisuutta perhealennuksiin.

Huomioittehan, että erääntyvät laskut tulee maksaa Hopotissa laskun eräpäivään mennessä (Laskut- osiosta asiakas näkee maksusuunnitelman mukaisten erääntyvien laskujen eräpäivät).
Maksamatta jättämisen myötä asiakas menettää ennakkovaraamansa kausituntipaikkansa kuluvalta kaudelta ja mahdollisuuden syyskauden 2020 ennakkovaraukseen.
Mikäli toivot muutoksia eräpäiviin, tai tarvitset esimerkiksi tallikortille lisää käyttöaikaa, olethan yhteydessä Lauraan, laura.nyman@niihamariding.fi.
Vain maksettuja tunteja on mahdollisuus ratsastaa ja kevätkauden viimeinen mahdollinen ratsastuspäivä on maanantai 18.6.2020.

Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan tai hankkia Green Card-jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa. Suosittelemme liittymistä Tampereen Ratsastusseuraan.

Tampereen Ratsastusseuran seuravalmennuksiin (este ja koulu) on mahdollisuus osallistua ratsastuskoulun oppilailla, joilla on kaksi kausituntipaikkaa. Kesken kauden ei ole mahdollisuutta osallistua TRS:n seuravalmennuksiin. Hevosvuokra TRS:n seuravalmennuksiin on irtotunti hinta 45€ / valmennuskerta. Mikäli osallistujamäärä TRS valmennuksiin on liian suuri, osallistujamäärää tarvittaessa rajoitetaan ja osallistujat arvotaan.

TRS kisoihin hevosvuokra on irtotunti hinta 45€, jolla voi startata kaksi lähtöä. Ratsastuskoulun järjestämien harjoituskisojen maksu on 34€ sisältäen hevosvuokran, sekä lähtömaksun yhteen luokkaan.

Maksutavat Huomioimme muina maksutapoina myös Hopotin verkkomaksun lisäksi:
• Smartum liikuntasetelit
• Tyky liikuntasetelit /online
• E-passi
• Edenred
• Eazybreak
• Maksusitoumukset

Mikäli haluat käyttää yllä mainittuja maksutapoja osana maksusuunnitelmien erämaksua, niin olethan yhteydessä Lauraan laura.nyman@niihamariding.fi noin viikkoa ennen Hopotin maksun eräpäivää. Huomioithan, että muun maksutavan pitää olla maksettuna ennen Hopotimaksun muokkausta.

Tervetuloa ratsastamaan onnellisten hevosten ratsastuskoululle!