Koronatiedote 10.3

Koronatiedote 10.3

Vallitsevan tilanteen vuoksi tulemme porrastamaan ratsastustunteja 11.3 alkaen- maaliskuun loppuun. Porrastus tulee vaikuttamaan ratsastustunteihin siten, että osan tuntien kellonaika, kohdennettu ratsuryhmä tunnille tai ryhmän opettaja voi vaihtua siirron ajaksi. Tämä on harmillista, mutta toivottavasti ymmärrätte tilanteen. Tarkistakaa oma tuntitilanteenne Hopotista.

Pyrimme pitämään käynnissä poikkeusaikana suunnitelman mukaiset kausitunnit.
Lauantain ponitalutukset perutaan maaliskuun osalta.
Käynnissä olevat minialkeet – ja minijatkokurssit, sekä aikuisten alkeisryhmä jatkavat muutaman avustajan ja opettajan johdolla. Ryhmät tekevät tilanteen vaatiessa hevostaitojen oppimista käytännöntehtävillä ratsastuksen sijaan.
Suunnitellut 15.3 alkavat uudet minialkeet- ja minijatkot siirtyvät aloitukseen huhtikuulle.

Tallille saa tulla Hopotin listoilla oleva ratsastaja hoitamaan ja varustamaan omaa ratsuaan ennen ja jälkeen tunnin. Junnuilla, jotka tarvitsevat apua ratsujen laitossa, voi olla yksi täysi-ikäinen terve aikuinen mukana tarvittaessa, suosittelemme aikuiselle kasvomaskin käyttöä.
Muu tarpeeton oleskelu tallilla kielletty.
Tallin aulatila on suljettu, ei odottelua tai kokoontumista siinä.
Kyytejä odotetaan parkkialueella.
Maneesinkatsomot ovat suljettuja.
Ratsastustunnille saapuvat ratsastajat saavat tulla maneesille 5min. ennen tunnin alkua.
Tallilla ja maneesilla suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Ratsastaessa maskin käyttö vapaaehtoista.

Tulethan tallille vain terveenä, muistakaa hyvä käsihygienia pesemällä kädet tai käyttämällä käsidesiä. Muuten suosittelemme olemaan tallilla hanskat kädessä.

Pesukarsinoilla saa olla maksimissaan viisi henkilöä.

Käyttäkää kuolainten pesuun kolmea vesipistettä (aula, pesukonehuone, huoltokäytävä), jotta pystytte turvallisesti välietäisyyksillä hoitamaan kuolaintenpesun.

Satulahuoneessa käydään pikaisesti hakemassa tarvittavat varusteet ja hoidetaan oma ratsu ensisijaisesti karsinassa, joka jo luonnostaan tuo teille turvaetäisyydet.

Kiitos ymmärryksestä ja ratsastamiseniloa kevääseen poikkeusajasta huolimatta!