Niihama Riding // Ratsastus harrastuksena //

Harrasta ratsastusta Tampereella!

Ratsastus on monipuolinen harrastus, joka sopii lähes kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tampereen Niihamassa sijaitsevilla ratsastustalleillamme eri ikäiset ja tasoiset ratsastajat pääsevät kehittämään taitojaan ja tutustumaan toisiinsa ratsastustunneilla ja -kursseilla.

Millainen harrastus ratsastaminen on?

Ratsastus harrastuksena virkistää mieltä ja kohottaa kuntoa. Useimmille aikuisille ja nuorille se on myös sosiaalinen tapahtuma ystävien kesken. Lapsille hevosharrastus opettaa tasapainoa, pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Onnistumisten myötä lapsen itsetunto myös kasvaa.

Kenelle ratsastusharrastus sopii?

Ratsastaminen sopii harrastuksena lähestulkoon kaikille. Ratsastuskoulussamme on pienille lapsille ponitalutusta ja hieman vanhemmille lapsille (6 vuotta ja siitä ylöspäin) tasojen mukaisesti ratsastustunteja ponikoulu Ridiksen puolella. Aikuisille järjestämme myös alkeiskursseja. Ratsastuskoulussamme onkin hyvin vaihteleva määrä ratsastustuntien tasoja, joten kaikille varmasti löytyy sopiva ryhmä.

Tallilla jokainen saa uusia ystäviä – niin muista ratsastajista kuin hevosistakin.

Ratsastuksen aloittaminen ja kustannukset

Aloittaessa ratsastusharrastuksen varusteiksi sopii hyvin joustavat housut, käsineet, kannalliset kengät kuten kumisaappaat tai vaelluskengät. Kypärän saa tallilta lainaan.

Jos innostut jatkamaan ratsastusta pidempään, suosittelemme ostamaan oman kypärän, ratsastushousut ja ratsastussaappaat (näiden aloituskustannus alkaen yhteensä noin 300 €) Ratsastustunnin hinta vaihtelee tunnin pituudesta ja viikoittaisesta tuntimääristä noin 23-50 € välillä/kerta ryhmätunneilla.

Katso kalenterista seuraavat ratsastuskurssit ja vapaat tunnit!